Крушен булгур
Продукти:
сушени круши (сушени сливи, сушени ябълки), булгур, захар
Начин на приготвяне:
Крушите се сваряват със захарта. Сварява се и булгурът. Прибавя се към подсладените плодове. По желание се добавя още захар.
Бял курбан
Винен кебап
Празена манджа
![](http://kulinar.ibl.bas.bg//wp-content/uploads/2022/06/erkech-14.jpg)
![](http://kulinar.ibl.bas.bg//wp-content/uploads/2022/06/erkech-15.jpg)
![](http://kulinar.ibl.bas.bg//wp-content/uploads/2022/06/erkech-16.jpg)
![](http://kulinar.ibl.bas.bg//wp-content/uploads/2022/06/erkech-17.jpg)
![](http://kulinar.ibl.bas.bg//wp-content/uploads/2022/06/erkech-18.jpg)
![](http://kulinar.ibl.bas.bg//wp-content/uploads/2022/06/erkech-19.jpg)
![](http://kulinar.ibl.bas.bg//wp-content/uploads/2022/06/erkech-20.jpg)
![](http://kulinar.ibl.bas.bg//wp-content/uploads/2022/06/erkech-21.jpg)
![](http://kulinar.ibl.bas.bg//wp-content/uploads/2022/06/erkech-22.jpg)
![](http://kulinar.ibl.bas.bg//wp-content/uploads/2022/06/erkech-23.jpg)
![](http://kulinar.ibl.bas.bg//wp-content/uploads/2022/06/erkech-5.jpg)
![](http://kulinar.ibl.bas.bg//wp-content/uploads/2022/06/erkech-9.jpg)
![](http://kulinar.ibl.bas.bg//wp-content/uploads/2022/06/erkech-11.jpg)
![](http://kulinar.ibl.bas.bg//wp-content/uploads/2022/06/erkech-12.jpg)
![](http://kulinar.ibl.bas.bg//wp-content/uploads/2022/06/erkech-13.jpg)